seppinenj

Kaikki blogit puheenaiheesta Avioliittoinstituutio

Luonnon järjestyksen mukainen avioliitto on valtion perusta

Uskonpuhdistaja Martti Lutherin mukaan miehen ja naisen välinen avioliitto ei ole ainoastaan luonnon järjestyksen vaan myös jumalallisen järjestyksen mukainen elinikäinen yhdistyminen:

Kansalaisaloite tasa-arvoisesta avioliitosta

Kansalaisaloite avioliiton säilyttämisestä aidosti tasa-arvoisena, miehen ja naisen välisenä liittona ja sukupuolineutraalin avioliittolain kumoamisesta saanee lähipäivinä vaaditut 50 000 nimeä taakseen. Ellei jo tänään. Kansan maltillisen enemmistön ääni kuuluu.

Perinteiseen avioliittokäsitykseen pitäytyvien oikeudet turvattava!

Edellinen eduskunta päätti joulukuussa niukalla enemmistöllä (105 - 92) muuttaa ikiaikaisen luonnon mukaisen avioliittokäsityksen ns. sukupuolineutraaliksi. Koska uudistus tehtiin kansalaisaloitteen pohjalta, sitä ei valmisteltu, kuten lainsäädäntöhankkeita yleensä. Lain muutoksen yhteydessä ei esimerkiksi tehty lapsivaikutusten arviointia vaikka siinä puututaan lapsen ihmisoikeuksiin.

Homoliitot ovat kuin matematiikkaa, jossa 2+2=5

Historiassa melkein kaikissa kulttuureissa yhden miehen ja naisen avioliitolle on annettu erityisasema lapsien edun takia. Lisäksi historiassa ei tunne yhtään kulttuuria (muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta), jossa lähtökohdaksi on otettu isättömien ja äidittömien perheiden luominen; Toisin sanoen siis luomaan sellainen yhteiskunnallinen instituutio, jossa tarkoituksellisesti tähdätään lapsien kasvamiseen ilman biologista isää tai äitiä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä