seppinenj

Kaikki blogit puheenaiheesta EU:n turvallisuuspolitiikka

Palautuksia kiitos.

Vihdoinkin tuli tieto Irakin palautuksista ja sitä on odotettu. Moneen otteeseen tuo on todettu turvalliseksi maaksi ja ihmeen kauan tämä sopimus palautusten käyntiin saattamiseksi on kestänyt. Nyt on Hallituksella näytön paikka kuinka tuo toteutetaan, itse olen jälleen epäilevä Eetu. Minulla on paha epäilys että tämä on vain vaalikikka,jonka avulla hyväkkäät voivat jonkin aikaa paukutella henkseleitään kehuen aikaansaannoksiaan.

CE-merkintä puuttuu, skandaali vai poliittinen päätös?

Olin Ahlaisissa Porin Kaupungin järjestämässä yleisötilaisuudessa, ja tuulivoimapuisto oli aiheena. Siellä valtakunnallinen tuulivoimaneuvoja ei tiennyt CE-merkinnän merkityksestä, eikä sitä että sen pitää olla asianmukaisesti EU:n konedirektiivin mukaisesti kiinnitetty näkyvästi jokaiseen tuulivoimalaan Suomessa. Nyt ei sitä CE-merkintää tuulivoimaloista löydy. 

- Valvonta on nyt pahasti pettänyt, ja vastuunkantajat pakenevat poliittisen propagandan suojiin.

 

Saksalle ydinase

Kansainvälisissä toimissa liikkuessani alkoi koko urallani läsnäollessani menneen talvikauden 2017 aikana ensimmäisen kerran julkisesti spontaani, joskin varsin pienen joukon kokouskeskustelu Saksan ydinaseesta. Itse en tähän keskusteluun ole vielä osallistunut, mutta teen sen nyt harkiten. Suomi on pieni maa, eikä voi havitella ydinasetta, eikä sen pidäkään. Olemme kuitenkin osa suurempaa turvallisuuskokonaisuutta Euroopan unionia, jotta voisimme kansakuntana elää, kehittyä ja menestyä elämän saatossa myös tulevaisuudessa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä