seppinenj

Kaikki blogit puheenaiheesta Ohjusisku

Missä ovat nyt varastoidut kemialliset aseet?

Kun koalitio väittää tuhonneensa ohjuksilla kemiallisten aseiden varastoja, niin miten on käynyt niihin varastoiduille kemikaaleille. Eihän esimerkiksi kloorikaasu mihinkään häviä, elleivät aseet saa aikaan jotain todella kummallisia kemiallisia reaktioita. Entä muut vielä vaarallisemmat aineet? Ovatko ne siis levinneet nyt kymmenien kilometrien säteelle aiheuttaen jatkuvaa hengenvaaraa lähialueen asukkaille?  Missä ovat kuvat myrkytyksistä kärsivistä ja kuolleista ihmisistä?  Eipä ole näkynyt!

Kykeneekö Pohjois-Korea torjumaan amerikkalaisten hyökkäysohjukset?

Otsikko on hyvin poikkeava läntisen median valtavirrasta, joka on keskittynyt vain uutisoimaan yhdysvaltalaismarionettina tietovirtaa, jossa Pohjois-Korea kehittää vain hyökkäysohjuksia - kohteena erityisesti Japani ja USA!

 

Pohjois-Korea tulossa tiensä päähän, jenkkien laivaston iskuosasto matkalla

Al Shayratin ohjusiskun jälkiä vielä siivotaan, kun Trump laittaa uutta tehtävää vireille. USA:n laivaston iskuosasto Strike Group 1, lentotukialus USS Carl Vinson aluksineen, on saanut määräyksen lähteä Singaporen satamasta Korean niemimaan alueelle hengailemaan. Kun iskuosaston määräys tulee vain päiviä Syyrian iskun jälkeen, voi perustellusti epäillä, että kohta sataa rautaa myös Pohjois-Koreassa. Säätiedotus ei siten lupaa auringonpaistetta niemimaalle. 

Päivä jolloin Venäjä tunsi olevansa mitätön

Trump teki sen, mikä Obaman piti tehdä Syyriassa jo 2013, kun Syyriassa edellisen kerran iskettiin sariinilla siviilejä vastaan. Obama epäröi ja jätti puuttumatta tilanteeseen, minkä seurauksena Putin vei joukkonsa Syyriaan ja alkoi tuhota maata yhteisvoimin Assadin kanssa. Putinin pullistelut Syyriassa on nyt vähäksi aikaa pullisteltu, kun kaupunkiin saapui uusi sheriffi.     

Usan isku Syyriaan

Usa iski Syyriaan armeijan kohteisiin vähintäänkin kyseenalaisin perustein. Kuten on todettu Syyria käy sotaa käytännössä länsimaiden tukemia kapinnallisia vastaan usealla rintamalla ja tällä hetkellä Syyrian hallinnon joukot ovat niskan päällä Venäjän tuella.

Oli Syyria syyllinen kaasuiskuun vai ei, tosiaasia on se että Usa viittasi kintaalla kansainvälistä oikeutta iskemällä Syyrian ilmavoimien tukikohtaan.

Mitä iskusta seuraa ?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä