seppinenj

Kaikki blogit puheenaiheesta Tapio Puolimatka

Professori Puolimatkan Sadettajasta Lentää

Jyväskylän yliopiston kasvatustieteen professori ja suomalaisen Aito avioliitto-ideologian taustateoreetikko Tapio Puolimatka tekee jälleen syväluotausta maatamme riivaaviin epäkohtiin nykypäivän mustapaitojen ja Trump-punalippalakkien Oikeassa Mediassa. Kyse on seksuaalivallankumouksesta, jota vasemmisto (kuinka muutenkaan) kera rahan, vallan ja ihmisten kontrolloinnin himon riivaamien pääomapiirien kanssa väitetyn teorian mukaan suorittaa. Esimerkkinä mainitaan Pride-festivaali, missä Puolimatkan mielestä vallankeikaus näkyy.

HS professori Puolimatkasta: ”Hän on provokaattori”

Vihdoin ja viimein Kristillisdemokraattien ja Perussuomalaisten yhä ilmeisemmäksi käyvä liittoutuminen on pantu merkille Suomen merkittävimmässä mediassa Helsingin Sanomissa. Lehden asiaa koskevan artikkelin otsikkona on Suojele Jeesus Suomea.

Liittouman ylivoimaisesti keskeisin avioliitto- ja sukupuoli-ideologian (gender-ideologia) kehittämistyöstä ja levittämisestä vastaava henkilö professori Tapio Puolimatka saa myös tunnustusta Helsingin Sanomilta.

KSML: Rehtori Hämäläiselle puhtaat paperit yliopiston hallitukselta

Jyväskylän yliopiston hallitus on tehnyt päätöksensä professori Tapio Puolimatkan hallintokanteluasiassa. Puolimatka kanteli yliopiston hallitukselle rehtori Keijo Hämäläisestä ja väitti, että rehtori Hämäläinen on toiminut virheellisesti kommentoituaan Twitterissä Puolimatkan kohua herättänyttä artikkelia Kampanja pedofilian laillistamiseksi. Yliopiston hallituksen mielestä rehtori toimi asianmukaisesti ja toimivaltansa rajoissa. Kommentointiin ei ole liittynyt hallinnollisia toimenpiteitä, jotka olisivat edellyttäneen sitä, että Puolimatkaa olisi ensin pitänyt kuulla.

Setan pääsihteeri: "Puolimatkan kirjoitukset täyttävät häirinnän määritelmän"

Setan pääsihteeri Kerttu Tarjamo ottaa tänään Facebookissa julkaistussa kirjoituksessaan kantaa Jyväskylän yliopiston professori Puolimatkan kirjoitteluun ja kertoo hämmentyneensä havainnosta, että jälleen kerran kirjoitellaan seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen yhdenvertaisuudesta ja pedofiliasta samassa virkkeessä.

Oikea Media vihjailee Jyväskylän yliopiston edistävän pedofiliaa

Oikeistoradikaali Oikea Media vaikuttaa ottavan kaiken irti professori Puolimatkan kirjoituksen tiimoilta syystäkin Jyväskylän yliopistossa ja laajemminkin yhteiskunnassa heränneestä närkästyksestä. Sanan- ja mielipiteenvapauden marttyyreiksi esittäytyvät sankarihahmot näkevät kommunisteja kaikkialla vaatien Jyväskylän yliopistoa perumaan ilmaistun irtiottonsa Puolimatkan kirjoituksesta, sillä muuten Jyväskylän yliopisto ”asettuu lasten rääkkääjien puolelle”.

Väärinymmärretty sananvapaus ja aseman tuoma vastuu

Sananvapauden sisältö tuntuu olevan varsin epäselvä monelle sitä puolustavalle sekä sen toteutumattomuudesta kritisoivalle. Mitä sanavapaus sitten Suomessa tarkoittaa, perustuslain pykälä 12 kertoo seuraavaa: "Jokaisella on sananvapaus. Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä."

Puolimatkan omat nettisivut – Kasvatustieteen laitoksen "etätoimipiste"?

Jyväskylän yliopiston kasvatuksen teorian ja tradition professori Tapio Puolimatkan Oikea Media -lehdessä 27.7. julkaistun kirjoituksen synnyttämä kansalaiskeskustelu on tuonut esiin varsin mielenkiintoisia asioita, hyvin monesta eri perspektiivistä. Puolimatka selvästikin halusi herättää keskustelua, siinä onnistuen. Hän valitsi kirjoituksensa julkaisupaikaksi oikeistoradikaalin lähetystaajuuden omaavan median, mikä valintana edusti jo itsessään selkeää ideologista ja provokatiivista liikettä, itse kirjoituksen sisällöstä puhumattakaan.

Professoriliiton vpj Hallamaa: "Professori ei koskaan vain yksityishenkilö"

Professoriliiton varapuheenjohtaja Helsingin yliopiston sosiaalietiikan professori Jaana Hallamaa ottaa tänään julkaistussa Kotimaa24:n haastattelussa kantaa Jyväskylän yliopiston Puolimatka-kohuun. Tapio Puolimatka on puolustautunut kohun keskellä sanomalla, että olisi kirjoittanut oikeistoradikaaliin Oikea Media-lehteen pelkkänä yksityishenkilönä. Professori Hallamaa ei tätä selitystä niele.

Akateemisen arvovallan luovuttaminen oikeistoradikalismille vakava ilmiö

Jyväskylän yliopiston professori Tapio Puolimatkan viikko sitten Oikea Media -verkkolehdessä julkaistu kirjoitus ”Kampanja pedofilian laillistamiseksi” herätti laajaa paheksuntaa, mikä johti muun muassa yliopiston selkeään irtiottoon kirjoituksesta. Yliopisto aikoo myös selvittää asiaa kuulemismenettelyn kautta ja tehdä omat johtopäätöksensä ennen syyslukukauden käynnistymistä.

Yliopisto sanoutui irti Puolimatkan kirjoituksesta – Toimenpiteitä tiedossa

Jyväskylän yliopiston kasvatuksen teorian ja tradition professori Tapio Puolimatkan perjantaina 27.7. oikeistoradikaalissa Oikea Media-verkkolehdessä julkaistu ja laajaa paheksuntaa herättänyt kirjoitus ”Kampanja pedofilian laillistamiseksi” on johtamassa yliopiston puolelta konkreettisiin toimenpiteisiin. Yliopisto sanoutuu irti professori Puolimatkan homofobiseksi monien kokemasta kirjoituksesta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä