seppinenj

Kaikki blogit puheenaiheesta Terrorismin torjuminen

Kansalaisaloite: Pyhän sodan jakeet pois koraanista Suomessa ja EU:ssa

On aika tehdä jotain merkitsevää huolestuttavasti lisääntyneen islamofobian ja Suomessakin yksittäistapauksittain vainoharhaisuutta lähestyvän muukalaiskammon vähentämiseksi ja kansanryhmien välisen luottamuksen vahvistamiseksi.

#jesuisnice - pelko, viha ja suvaitsevaisuus

Olen mökillä luonnon keskellä. Aukaisin poikkeuksellisesti tv:n aamulla, koska piti olla ystäväni haastateltavana aamu-tv:ssä. Istun keskellä uutislähetystä karmeasta terroriteosta - jälleen - Euroopassa.

Päällimmäisenä suunnaton suru teon uhrien ja heidän omaistensa puolesta. Heille lämmin osanotto. Ja heti perään iso kysymys : Miten minä suhtaudun? Mitä minä voin tehdä?

- Joko saatanallisimmat säkeet voitaisiin puhdistaa uskontokirjoista?

Pelolle ei tosiaan pidä antaa valtaa, Niklas hyvä. Mutta muitakin keinoja terrorismia vastaan on käytettävissä ja löydettävä kuin vain jatkaa normaalia päivittäistä elämää, olivatpa leppoisat Nizzan-päivät tai lomailu ylipäätään harrasteena ja ylimpinä huolenaiheina taantumasta toivuttaessa.

Euroopan unioni ja turvallisuusuhkien torjuminen

Euroopan unionin jäsenmaiden nopea ryhmittyminen Ranskan tueksi 13.11.2015 tapahtuneiden silmittömien terroritekojen jälkeen on erittäin huomionarvoinen ja tärkeä tapahtuma. Se voi olla käänteentekevä Unionin kehityksessä arvomaailmaansa myös sotilaallisesti puolustamaan kykeneväksi.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä