seppinenj

Kaikki blogit puheenaiheesta Turvapaikanhakijan etuudet

Turvapaikanhakijat yksityisillä hammaslääkäreillä

Suomi toimii käsittämättömän avokätisesti tarjotessaan turvapaikanhakijoille yksityiset hammaslääkäripalvelut. Kantaväestöllä ei moista oikeutta ole.

Verovaroilla ylläpidetyt vastaanottokeskukset hankkivat ostopalveluina, pääosin yksityisiltä yrityksiltä, hammaslääkäripalveluita turvapaikanhakijoiden vaivoihin, joiden katsotaan vaativan kiireellistä hoitoa. Palvelut kilpailutetaan ja esimerkiksi Turussa turvapaikanhakijat käyvät nyt hammaslääkäriasema Dentassa ja Helsingissä Hammaspeikossa.

Turvapaikanhakijoiden oikeusapua supistetaan

Puhe pidetty 15.6.2016 eduskunnan täysistunnossa, HE 32/2016 ulkomaalaislain muuttamisessa ( http://www.eduskunta.fi/valtiopaivaasiakirjat/HE+32/2016 )

 

Arvoisa rouva puhemies!

Onko 70% tanskalaisista muuttunut tyhmiksi?

Tanskassa puhaltavat vahvat tuulet oikealta. Tanskassa on herätty, toisin kuin Suomessa, jossa maamme hallitus nukkuu vielä vaaleanpunaista Ruususen unta. 

Tanskan parlamentti hyväksyi eilen 26.1.2015 tiukennuksia ulkomaalaislakiin. Ulkomaalaiskriittinen Tanskan kansanpuolue on vaatinut jo pitkään hallitsemattoman turvapaikanhakijatilanteen haltuunottamista ja opposition tuella vei lakimuutoksen läpi.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä