seppinenj

Kaikki blogit puheenaiheesta Uusi hallitus v. 2015

Perussuomalaisten ministerit valittu ja pulinat pois

Jari Lindströmin valinta työ- ja oikeusministeriksi on antanut medialle aihetta ryhtyä tutkimaan miehen taustoja. Esiin on kaiveltu vanhoja sanomisia ja rivien välistä on voinut lukea epäilyksiä hänen sopivuudestaan oikeusministeriksi, koska hänellä ei ole oikeustieteen tutkintoa.

Mielestäni valinta on kerrankin sattunut aivan oikeaan henkilöön. Miehellä on vankasti jalat maassa, päässä riittävästi käyttökelpoista maalaisjärkeä, takana täysin ryvettymätön poliittinen ura ja lisäksi  pitkä luottamusmiesura, josta on varmasti hyötyä työministerin pestin hoitamisessa.

Laitetaan ovi säppiin ja ollaan hiljaa!

Sukelletaan näköjään niin syvälle, että happi loppuu jo. Ainoastaan tämä lause tulee mieleen, kun katselen nykyhallituksen liikkeelle lähtöä. Kaikki ovet säppiin ja kukaanhan ei sitten inise, kun nyt säästetään joukolla! (Osa säästää ja osan ei tarvitse).

Mitä tapahtuu ministereiden salkkujaolle, jos..

 

Vihreitten entinen kansanedustaja Johanna Sumuvuori on siirtynyt viestintätoimisto Ellun Kanoihin. Onkohan tämä puolueloikka ?

Perusporvarihallitus: talouskurimus syvenee ja Soinin bluffi paljastuu

Kokoomusta äänestäneet tiesivät, mitä tulevat saamaan. Alexander Stubb on toistuvasti luvannut julkisen sektorin merkittävää pienentämistä seurauksista piittaamatta. Esimerkiksi vuosi sitten hän ilmoitti tavoitteikseen kokonaisveroasteen alentamisen noin 39 prosenttiin ja julkisten menojen alentamisen noin 50 prosenttiin. Silloisten laskelmieni mukaan tämän lupauksen nopealla toteuttamisella olisi dramaattisia seurauksia Suomelle ja suomalaisille.

MONIARVOPOHJAINEN HALLITUS

PULINAT POIS, totesi Virolainen aikoinaan vaalituloksen selvittyä !
Nyt pulinat pois, hallituspohja on syntynyt -KESK, PS, KOK. Nyt on toivoa pk-yrityksillä, joten työttömät sitten vaan yrityksiä perustamaan ja työllistämään perheensä. On vahvasti luvattu byrokratiankin purkamista. Viime hallituksesta opittiin ainakin se, että kun hallituskumppaneita on liikaa, tippuu niitä matkan varrella pois, joten parempi on kolmen suuren liitos.

12 ministerin hallitus on liian kova tavoite

 

 

12 ministerin hallitus on  liian kova tavoite

 

Tuleva pääministeri, keskustan puheenjohtaja Juha Sipilä on ilmoittanut tavoitteeksi 12 ministerin hallituksen eli yksi ministeri kutakin nykyistä ministeriötä kohta.

 

Nykyiset ministeriöt ovat

·        valtioneuvoston kanslia (VNK)

Sipilän saattohoito Suomelle

Ugh, tuleva pääministeri on puhunut vaalitentissä. Ei yksittäisiä kysymyksiä minulle, please!

Minä juttelen ensin EK:n ja SAK:n poikien kanssa ja kysyn varmuudeksi myös Rinteen Antilta, miten toimitaan, sillä yhdessä me tätä maata rakennamme. Ei Keskustalla ole omaa kantaa, kun sillä ei ole mitään merkitystä, ei minun hyödytä mitään sanoa, sanotte kuitenkin jälkikäteen, että olen pettänyt. Kun en sano mitään lopullista en petä, tuliko selväksi?

Herra Tossavaisen ihannehallitus?

Kansanedustaja Reijo Tosaavainen on kirjoittanut, että kolmen suuren hallitus olisi paras.

No nimiä hän ei kuitenkaan vaatimattomuuteensa vedoten ilennyt laittaa.

 

Tässäpä tämä koaliitio sitten on:

Pääministeri Juha Sipilä

Valtiovarainministeri Antti Rinne

Ulkoasianministeri Timo Soini

EU- ja ulkomaankauppa Paula Lehtomäki

Kehitysministeri Sirpa Paatero

Oikeusministeri Lea Mäkipää

Sisäministeri Antti Lindtman

Puolustusministeri Jussi Niinistö

Opetusministeri Jutta Urpilainen

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä