seppinenj

Kaikki blogit puheenaiheesta Viinit

Saadaanko edes viinit ruokakauppoihin ensin

Iltapäivälehti kirjoittaa "Kaksi nuorta kuoli käytettyään ”haitallista ainetta” - musiikkifestivaali peruttiin Britanniassa" Britanniassa ja muualla EUssa tämä on arkipäivää. Lisäksi meitä laajasti ohjataan hyväksymään huumeiden käyttö yleensäkin. Suomessa on huumeiden käyttö täysin normaalia eikä täällä haluta käyttäjiä syyllistää. Vapautetaan kaikki narkkareiden aineet ja maahantuonti niin pipohupparihörhöt ja oletettavasti heidän suvaitsevat kansainvälistyneet vanhempansa ovat onnellisia. Tehdään vielä realitysarjoja heidän normaalista elämästään.

Koska Alkoon tulee myyntiin kannabisviiniä?

Koska Alkosta sai ostettua kannabisviiniä?

Kalifornialainen viinitila lanseerasi uuden viininsä jota on saatavilla ensivuoden alusta.

Voisiko sitä etätilata Suomeen?

Kyseinen viini ei kyllä sisällä alkoholi yhtään, sen sijaan THC:tä. 

Tälle juomalle olisi myös Suomessa markkinarakoa, viini josta ei tule kankkusta olisi minun makuuni. Varmasti olisi hyvä lisä ruokapöytään. 

Alko kaupan tontille?

Alko vähentäisi myymälöitään, mikäli viinit ja vahvat oluet tulisi vapaasti myyntiin myös muihin kauppoihin. Väkevät jäisivät toistaiseksi Alkon omiin myymälöihin, mutta niiden saatavuus vaikeutuisi karsinnan myötä. Toisaalta trendi on miedompiin päin, joten olisiko tuosta haittaa? Saisipahan sen punkun tai valkean samalla kauppareissulla kun päivällispihviä tai -kalaa on valitsemassa. Onko tämä nyt se ikuinen kiista mitä vatvotaan hamaan ikuisuuteen?

A-olut ja miedot viinit ruokakauppoihin! Ravintoloiden alkoholi edullisemmaksi!

Vaalien alla kaivetaan esille puolueiden vanhoja kantoja joko myönteisessä tai kielteisessä tarkoituksessa. Kepun keskiolutkanta on siitä hyvä/huono esimerkki.

Joka tapauksessa keskioluen siirto Alkoihin johtaisi ojasta allikkoon. Olutralli Viroon ja Venäjälle lisääntyisi aivan kestämättömiin mittasuhteisiin. Samalla se vaikuttaisi niin, että siirryttäisiin väkevämpiin juomiin.

Mielestäni A-oluiden ja mietojen viinien myynti pitäisi sallia ruokakaupoissa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä